erőmJelenleg Németországban és Magyarországon vannak naperőműveink. Ezek a naperőművek a német cégünknek, a SUNMONEY Solar GmbH-nak a tulajdonát képzik, és a hasznosítási jogokkal az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett cégünk, a SUNMONEY Solar FZ LEE rendelkezik. Az erőműveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.űveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.

Óvjuk környezetünket, a FÖLD-et, hiszen csak kölcsön kaptuk Unokáinktól!Van itt egy SunMoney márkanevű közösségi naperőmű építő program, amiben az emberek tudnak résztulajdont szerezni, és a termelt áramból visszaosztást kapnak a tulajdonrészük arányában 25éVIGMeghívód:  Mészáros László [61380764]Jelenleg Németországban és Magyarországon vannak naperőműveink. Ezek a naperőművek a német cégünknek, a SUNMONEY Solar GmbH-nak a tulajdonát képzik, és a hasznosítási jogokkal az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett cégünk, a SUNMONEY Solar FZ LEE rendelkezik. Az erőműveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette. Meghívód:  Mészáros László [61380764]Az erőműveken biztosítás van, és hosszú távon garantált, hogy a közművek minden általuk termelt energiát megvásárolnak. Folyamatban van további erőművek Meghívód:  Mészáros László [61380764]  üzembe helyezése, minden szükséges engedély már lefoglalásra és beszerzésre került. Rendszerünkben nem gyűjtünk pénzt előre, hogy naperőműveket építsünk, előre megépítjük az erőműveket, és csak utána adjuk el a névleges teljesítmény hasznosítási jogát a tagjainknak.Meghívód:  Mészáros László [61380764]További inormáció: https://sunmoney.com/hu/naperomuvek/

Megjegyzések

  1. erőmJelenleg Németországban és Magyarországon vannak naperőműveink. Ezek a naperőművek a német cégünknek, a SUNMONEY Solar GmbH-nak a tulajdonát képzik, és a hasznosítási jogokkal az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett cégünk, a SUNMONEY Solar FZ LEE rendelkezik. Az erőműveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.űveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.

    VálaszTörlés
  2. Óvjuk környezetünket, a FÖLD-et, hiszen csak kölcsön kaptuk Unokáinktól!Van itt egy SunMoney márkanevű közösségi naperőmű építő program, amiben az emberek tudnak résztulajdont szerezni, és a termelt áramból visszaosztást kapnak a tulajdonrészük arányában 25éVIGMeghívód: Mészáros László [61380764]Jelenleg Németországban és Magyarországon vannak naperőműveink. Ezek a naperőművek a német cégünknek, a SUNMONEY Solar GmbH-nak a tulajdonát képzik, és a hasznosítási jogokkal az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett cégünk, a SUNMONEY Solar FZ LEE rendelkezik. Az erőműveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette. Meghívód: Mészáros László [61380764]Az erőműveken biztosítás van, és hosszú távon garantált, hogy a közművek minden általuk termelt energiát megvásárolnak. Folyamatban van további erőművek Meghívód: Mészáros László [61380764] üzembe helyezése, minden szükséges engedély már lefoglalásra és beszerzésre került. Rendszerünkben nem gyűjtünk pénzt előre, hogy naperőműveket építsünk, előre megépítjük az erőműveket, és csak utána adjuk el a névleges teljesítmény hasznosítási jogát a tagjainknak.Meghívód: Mészáros László [61380764]További inormáció: https://sunmoney.com/hu/naperomuvek/

    VálaszTörlés
  3. erőmJelenleg Németországban és Magyarországon vannak naperőműveink. Ezek a naperőművek a német cégünknek, a SUNMONEY Solar GmbH-nak a tulajdonát képzik, és a hasznosítási jogokkal az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett cégünk, a SUNMONEY Solar FZ LEE rendelkezik. Az erőműveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.űveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.

    VálaszTörlés
  4. erőmJelenleg Németországban és Magyarországon vannak naperőműveink. Ezek a naperőművek a német cégünknek, a SUNMONEY Solar GmbH-nak a tulajdonát képzik, és a hasznosítási jogokkal az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett cégünk, a SUNMONEY Solar FZ LEE rendelkezik. Az erőműveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.űveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.

    VálaszTörlés
  5. erőmJelenleg Németországban és Magyarországon vannak naperőműveink. Ezek a naperőművek a német cégünknek, a SUNMONEY Solar GmbH-nak a tulajdonát képzik, és a hasznosítási jogokkal az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett cégünk, a SUNMONEY Solar FZ LEE rendelkezik. Az erőműveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.űveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.

    VálaszTörlés
  6. erőmJelenleg Németországban és Magyarországon vannak naperőműveink. Ezek a naperőművek a német cégünknek, a SUNMONEY Solar GmbH-nak a tulajdonát képzik, és a hasznosítási jogokkal az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett cégünk, a SUNMONEY Solar FZ LEE rendelkezik. Az erőműveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.űveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.

    VálaszTörlés
  7. erőmJelenleg Németországban és Magyarországon vannak naperőműveink. Ezek a naperőművek a német cégünknek, a SUNMONEY Solar GmbH-nak a tulajdonát képzik, és a hasznosítási jogokkal az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett cégünk, a SUNMONEY Solar FZ LEE rendelkezik. Az erőműveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.űveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.

    VálaszTörlés
  8. erőmJelenleg Németországban és Magyarországon vannak naperőműveink. Ezek a naperőművek a német cégünknek, a SUNMONEY Solar GmbH-nak a tulajdonát képzik, és a hasznosítási jogokkal az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett cégünk, a SUNMONEY Solar FZ LEE rendelkezik. Az erőműveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.űveket partnerünk, a Németországban piacvezető napelem gyártó és naperőmű üzembe helyező cég, a Bauer Energiekonzepte GMBH építette.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan alkalmazhatjuk a blokkláncot és a tokenizálást az energiaiparban?

Solar Panel System (SPS) A sorsfordító program

Manapság minden bizonytalan semmise biztos.SunMoney 10éves cég,ne halgas másra csak sajat magad érzéseire.